Nutritionдың сапалық мониторингі » Ахмет Байтұрсынұлы атындағы гимназия
Zhambyl region
Municipal public institution
"Ахмет Байтұрсынұлы атындағы гимназия"
Education Department of Shu district
Reception room :
+7(72636) 43-50-93
bookkeeping:
+7(72636) 23-11-37
Version for
visually impaired
» » Nutritionдың сапалық мониторингі
Оқушылармен ыстық тамақтың сапасы мен құрамын анықтау мақсатында жүргізілген сауалнаманың талдауы туралы МӘЛІМЕТ
21
февраль
2022
Оқушылармен ыстық тамақтың сапасы мен құрамын анықтау мақсатында
       Оқушылармен ыстық тамақтың сапасы мен құрамын анықтау мақсатында 32 оқушыға сауалнама жүргізілді. 1,2-сұрақтар бойынша барлық 32 оқушы «иә» деп жауап берген, 3-сұраққа оқушылардың 60 сұйық тамақ (яғни бірінші тағамды) қаласа, 40 пайызы қою тағамдарды (екінші тағамды) қалап отыр. Төртінші, бесінші сауал бойынша күнделікті ішіп жүрген сусындарының, тәтті   тағамдарының бәрін жазып, көрсеткен. Алтыншы, жетінші сұрақтарға - адам ағзасына пайдалы дәрумендер туралы оқушылардан 50/50 пайыз
Оқушыларды ыстық тамақпен қамтамасыз ету барысы.
31
March
2021
Оқушыларды ыстық тамақпен қамтамасыз ету барысы.
Мектебімізде биылғы оқу жылында да оқушыларды ыстық тамақпен қамтамасыз ету жұмыстары ұйымдастырылып, оқушыларды ыстық тамақпен қамту жоспары жасалынды. Жоспар бойынша жыл басында жағдайы төмен, көп балалы толық емес отбасы оқушыларының тізімі жасалынды. Оқу жылының басында жағдайы төмен азқамтылған көпбалалы, толық емес отбасынан материалдық - тұрмыстық жағдайын зерделеу барысында 37 оқушы анықталып, Наурыз айынан бастап бір мезгіл ыстық тамақпен қамтылды